NAČIN DELOVANJA VIVOBASE

Naše telo je v večjem delu sestavljeno iz vode in je pod nadzorom bioelektričnih impulzov. Elektromagnetno sevanje lahko moti biološke procese v človeku. Elektromagnetni žarki prodrejo v telo in zavirajo optimalno preskrbo celic. Izdelki VIVOBASE zagotavljajo zaščito pred elektrosmogom tako, da ustvarjajo posebno polje, ki posnema naravno polje in se lahko varno uporablja.

V nasprotju z elektromagnetnimi polji, ki proizvajajo frekvence in vibracije in se nekoliko premikajo (primerljivo z načelom delovanja mikrovalovne pečice), v polju ki ga ustvarijo izdelki VIVOBASE ni premikanja. Ne pride do motenj naravnih presnovnih procesov naših celic.

Ustvarjeno polje usmeri molekule vode (H2O) živih bitij v zgornji del kože (orientacijska polarizacija). Molekule vode so dipoli; imajo stalni električni dipolni moment zaradi svoje asimetrične strukture, imajo negativno nabito stran (kisikov atom) in pozitivno nabito stran (oba vodikova atoma). Zahvaljujoč izdelkom VIVOBASE lahko molekulam vode v telesu preprečimo, da bi prejemale visoko in nizkofrekvenčno elektromagnetno sevanje. Kot rezultat lahko celice v telesu spet absorbirajo zadostno količino vode in škodljiv učinek elektrosmoga se močno zmanjša. Posledično lahko živa bitja ohranjajo svoje zdravje, čeprav so izpostavljena sevanju.

ZAŠČITA S POLARIZACIJO

Fizično obnašanje molekul vode z uporabo izdelkov VIVOBASE.

Z VIVOBASE ZAŠČITO:

Telo je zaščiteno pred elektrosmogom in sevanjem. VIVOBASE ustvari elektrostatično polje, ki je sposobno usmeriti molekule vode v zgornji del kože in ustvarja zaščitno steno proti sevanju.

BREZ VIVOBASE ZAŠČITE:

Elektromagnetni žarki prodrejo v telo.

OSKRBA CELIC JE OPTIMIZIRANA

Elektromagnetno sevanje vpliva na prostor molekule vode (H2O). Elektrosmog moti transport molekul H2O skozi celično membrano, kar ima negativne posledice za naše zdravje.

BREZ ELEKTROMAGNETNEGA SEVANJA:

Odprejo se vrata za pravilno polarizirane molekule.

Z ELEKTROMAGNETNIM SEVANJEM:

Molekule niso pravilno polarizirane, vrata se ne odprejo.

Zaščita na vašem domu

Zaščita v avtomobilu

Zaščita stran od doma

Zaščita za živali