Vivobase home

395,00

Zaščita pred elektrosmogom in sevanjem pametnih telefonov.

  • Uporaba v hišah in stanovanjih.
  • Deluje do razdalje 30 m, tudi skozi stene in strop.
  • Na voljo kot vtič za vtičnico.
  • Dimenzija je povprečno 110 mm, teža 75 g.

ZAŠČITA PRED ELEKTROSMOGOM IN SEVANJEM PAMETNIH TELEFONOV DOMA.

Izpostavljenost elektromagnetnim sevanjem rapidno narašča tudi znotraj naših štirih sten. Uporaba pametnih telefonov, prenosnikov in tablic je postala del vsakdanjega življenja. Poleg sevanja pametnih telefonov obstaja tudi sevanje Wi-Fi-ja, sevanje Bluetooth-a in sevanje DECT telefonov. Otroci in najstniki so pogosto na spletu, najnovejše naprave pa so na vrhu njihovih seznamov želja. Zaradi uporabe otroških monitorjev so tudi novorojenčki izpostavljeni elektrosmogu.

Novi izdelek »SMART HOME« je učinkovita zaščita proti povečanemu elektrosmogu v gospodinjstvih. Omrežne in daljinsko vodene naprave in instalacije so zasnovane tako, da zagotavljajo še večjo varnost in učinkovito rabo energije, s čimer se izboljša kakovost doma in življenja na splošno. Sevanje iz Wi-Fi usmerjevalnikov (po domače rutarjev) naših sosedov in nenehno naraščanje števila brezžičnih postaj za zagotavljanje optimalnega pokrivanja omrežij težavo samo še povečuje. Nova tehnologija prenosa so še LTE, UMTS, 3G, 4G, 5G. Zavedajmo se, da se nevarnost elektrosmoga ne konča pri vratih naše spalnice.

V nasprotju z drugimi trgovskimi mrežnimi odklopniki, ki prekinjajo popolno napajanje, VIVOBASE HOME ščiti vaše telo pred elektromagnetnim smogom z aktiviranjem naravne zaščite, z uporabo prednostne sodobne tehnologije. Ob tem je vaše telo zaščiteno pred sevanjem, ki nastaja zunaj vašega doma, na primer pred elektromagnetnim sevanjem postaj za mobilne telefone in Wi-Fi-jev vaših sosedov. Izdelki VIVOBASE so še posebej primerni za elektro-občutljive osebe in jim zagotavljajo boljše pogoje življenja. Za vse druge pa služijo kot preventivna zdravstvena oskrba. Učinkovitost VIVOBASE je bila dokazana v znanstvenih raziskavah. Učinkovitost je mogoče dokazati tudi z uporabo tržno dostopne naprave za merjenje frekvence.

VIVOBASE HOME je naprava, ki je na voljo kot vtič in je površinsko nameščeno varovalo za vklop v prostoru, ki ga želite zaščititi.