Vivobase mobile

229,00

Zaščita pred elektrosmogom in sevanjem pametnih telefonov zunaj doma.

  • Uporablja se ob telesu.
  • Deluje do razdalje 1,5 m.
  • Litij-ionska baterija.
  • Na voljo v različnih barvah.
  • Dimenzija je povprečno 71x18x7 mm, teža 30 g.

ZAŠČITA PRED ELEKTROSMOGOM IN SEVANJEM PAMETNIH TELEFONOV ZUNAJ DOMA

Elektromagnetnemu sevanju iz različnih virov smo danes izpostavljeni povsod – v službi, na sprehodu, v kavarni in v trgovini. Sevanje pametnih telefonov, Wi-Fi-ja, Bluetooth-a in drugih virov vpliva na naše telo ves dan. Izpostavljenost elektrosmogu se nenehno povečuje z novimi tehnologijami, kot je 5G in drugimi kot so 4G, 3G, LTE, UMTS.

Dejstvo, da močno naraščajoča izpostavljenost elektrosmogu negativno vpliva na nas, postane jasno, ko pomislimo, da življenje ljudi, živali in rastlin nadzirajo naravna elektromagnetna polja. Izdelki VIVOBASE so še posebej primerni za elektro-občutljive osebe in jim zagotavljajo boljše pogoje življenja. Za vse drugo pa služijo kot preventivna zdravstvena oskrba.

VIVOBASE MOBILE ščiti vaše telo pred elektrosmogom z aktiviranjem naravne zaščite. Z njim smo zaščiteni tudi kadar smo stran od doma ne glede na to, kje smo. Učinkovitost VIVOBASE je bila dokazana v znanstvenih raziskavah. Učinkovitost je mogoče dokazati tudi z uporabo tržno dostopne naprave za merjenje frekvence.

Z VIVOBASE MOBILE je enostavno rokovati, lahko ga nosimo v žepu ali v torbici. Ima litij-ionsko baterijo, napolnimo ga lahko preko mini-USB vmesnika. Na voljo je v roza, rumeni, sivi, črni, modri in zeleni barvi.